četrtek, 12. februar 2009

Maškurce.

Bil je zabediran dan, še dobro da pokliče Gašper in me reši. Nej bi mu šla pomagat šopingirat za sestričnino 18ko, pa se je iz tega razvilo marsikej...
No in ko sm sicer nasmejana prijadrala domov, po večurnem slikanju videospota v podzemlju Treh lilij (bom kdaj drugič obrazložila), sem s5 postala žalostna.
In sem se šla afnat.
Nakup za maškurce št.1 :D















ponedeljek, 2. februar 2009

Maturantski ples SEŠ Celje <3

Tako. Pa je mimo. Tako dolgo in

nestrpno sem ga pričakovala, da sem popolnoma pozabila na svet okoli mene. Veselila sem se ga od 2. letnika naprej, ko sem bila prvič na takem plesu in sicer na Blažovem. In sedaj, ko vem da nikoli več ne bom maturantka... Si ne morem kaj da mi lahna rosa ne bi silila v očke! Pa ne bom več nakladala... Saj ga je večina od vas tudi že preživela!
Najlepše so bile priprave, pa potem ko se s sošolkami nismo znale pogovarjat čisto o ničemer drugem, pa ko smo norele z oblekicami in vso to šaro... In bil je tu.
Naličeni, "popeglani", dodelani videzi. Vsi so mi bili po svoje všeč, čisto vsi!
Je pa res, da sva bila z Rokom najlepša :D Malo za hec, pač ja, ker sva na ta večer praznovala prav posebno obletnico- 1 leto. =)
Bila je generalka, pa bil je smeh, pa bilo je padanje in
zapletanje, pa bila je Urška ki je 5 minut pred začetkom pudrala sošolce, ki so se jim tik pred zdajci pojavili mozoljčki...
Pa bil je posrečen ples, bila je ponosna "žlahta", bila je Urška ki je plesala z ravnateljem in bila je Urška ki je plesala z atijem, pa bila je potem Urška ki je plesala s sošolci kot nora pa na odru pa za mizo... Ah ja. Nepozabni spomini.

Naj raje slike govorijo namesto mene.








Ples z ravnateljem


Ples z očkom :)


Best of 4.f




moja odštekana familija.com


Vsi moji povabljenci


Moja družinica <3>


Hvala ti! *