nedelja, 5. april 2009

Štiriletniki =)

Nedelje...
Živim zanje. Preprosto zato, ker so del častitega vikenda, ker mi omogočajo dolgo spanje, predvsem pa več prostega časa zase in za moje najbljižje.

Zaradi sobotnega čarobnega večera, sem se zjutraj zbudila spočita in z nasmehom, ki se mi je bohotil čez obraz. Sijalo je sonce, skočila sem pokonci, na široko odprla okno in vdihnila nov dan. Bilo je izjemno toplo.
Ati nam je pripravil zajtrk in butarce, potem pa sem jo odmahala proti cerkvi (btw 100 metrov stran od naše hiške). Srečala sem folk, malo počvekala itd.

Sicer sem si to nedeljo rezervirala za matematiko, pa je bila vseeno skoraj preveč sumljivo sončna... In ja, naši so imeli plane. Najprej v Žalec na kosilo k babici, nato pa u Mengeš na Domnov rd.
In ja, čeprav si domišljam da sem usaj malo v formi, se teh štiriletnih malčkov ne ukroti kar tako... In po dobrih dveh urah igric, lovljenja, skrivanja in odkrivanja zakladov, smo Sandra, Lara in jst obsedele brez besed. =)

Rada imam nedelje.

1 komentarji:

Maticko pravi ...

sj je blo prov dobr na rojstnem dnevu, tok zabavn že dolg ni blo, pa tok Domnovih vrstnikov v vrtcu tut še nisem vidu, drgač pa dobr pišeš tale svoj blog, men gre precej slabo.
Lp,Matic Ocepek