ponedeljek, 02. februar 2009

Maturantski ples SEŠ Celje <3

Tako. Pa je mimo. Tako dolgo in

nestrpno sem ga pričakovala, da sem popolnoma pozabila na svet okoli mene. Veselila sem se ga od 2. letnika naprej, ko sem bila prvič na takem plesu in sicer na Blažovem. In sedaj, ko vem da nikoli več ne bom maturantka... Si ne morem kaj da mi lahna rosa ne bi silila v očke! Pa ne bom več nakladala... Saj ga je večina od vas tudi že preživela!
Najlepše so bile priprave, pa potem ko se s sošolkami nismo znale pogovarjat čisto o ničemer drugem, pa ko smo norele z oblekicami in vso to šaro... In bil je tu.
Naličeni, "popeglani", dodelani videzi. Vsi so mi bili po svoje všeč, čisto vsi!
Je pa res, da sva bila z Rokom najlepša :D Malo za hec, pač ja, ker sva na ta večer praznovala prav posebno obletnico- 1 leto. =)
Bila je generalka, pa bil je smeh, pa bilo je padanje in
zapletanje, pa bila je Urška ki je 5 minut pred začetkom pudrala sošolce, ki so se jim tik pred zdajci pojavili mozoljčki...
Pa bil je posrečen ples, bila je ponosna "žlahta", bila je Urška ki je plesala z ravnateljem in bila je Urška ki je plesala z atijem, pa bila je potem Urška ki je plesala s sošolci kot nora pa na odru pa za mizo... Ah ja. Nepozabni spomini.

Naj raje slike govorijo namesto mene.
Ples z ravnateljem


Ples z očkom :)


Best of 4.f
moja odštekana familija.com


Vsi moji povabljenci


Moja družinica <3>


Hvala ti! *


8 komentarji:

Anonimni pravi ...

Šefica glavna si bla!!!
Lepa kot vedn:D
moja<3<3
Sissy

RokoR pravi ...

Nepozabno ...
Že drugič, pa še vedno polno vsega. Škoda, da naslednje leto tud ne pleševa:(
Oziroma maš še čas, da padeš letnik, pa lahka potem spet!:)

Mwa*

Ursha pravi ...

Ja, ampak morm ti mal zamerit da nisi prišla... :( Edina oseba, ki me pozna že celo življenje! Šle sva prvič v šolo- skupaj, šle sva prvič v srednjo šolo- spet skupaj... Najini hiši se nahajata na nasprotnih straneh ceste, 10m narazen... Žalostna sem bila, de te med množico ni bilo. Rtm

Ursha pravi ...

Ne kličimo hudiča... Matura še ni opravljena, in še vedno me lahko doleti kak cvek preveč! :D
*mwa*

Anonimni pravi ...

Biba...veš da te mam js tut zelooo rada,če nism bla fizično tam prisotna,sm bla pa vsaj z mislimi s tabo:) sicer sem pa četrtek in petek preajala doma:(((
moja<3
Sissy

manca pravi ...

najlepša sta bla :)
čist zares...
aja da ne pozabim - čestitke za eno leto **
rtm*

persson pravi ...

Hehe že na generalki, ki sem jo prišel gledat, ste izgledali fenomenalno. :)

Matic pravi ...

ste se kr vsi lepo upedenal, k sm šov jst k sestri na maturanca vem da sem se ta zadnji čas, k sm pršu z proizvodnje kr v avtu preobleku, ms bil mal zmečkna pa to, pr vs pa vidm d temu ni tko :)

Lp, Matic Ocepek