petek, 28. november 2008

Kmetija

Jao, zkaj tak naslov??

Sneži ane. Končno!! Že cel teden vstajam sam zato, da me popoldan presenetijo male bele vatice, ki mi bodo uničle novo frizurco. Uaaa, obožujem to!!! In ja, novo čupo mam. Čista rdečelaska, s takim frufrujem kot sem ga imela kot mala punčka. In zakon mi je. In zakon mi je k se mi gladko je jebe kwa misljo drugi:D Fajn je...
Pravkar sm se po 3 centimeterskem snegcu vrnila iz telovadnice, kjer sm mela aerobiko (dans je bla še posebi zakon!). Ne štekam kak folku ni do gibanja.. "Oh, ne, premrzlo je" Oh, ne, ne zmorem"
Prosim? Sneg ni nikakršna ovira d se neb mogu gibat. Pač pokneš nase več cunjc, en nasmeh je tut obvezn, pa greš teč, na sprehod al pa samo malo ven.. Počutje je velik boljše!
Doma me je čaku obisk, ravno prav, saj sem mogla predat povabilo za na maturantski ples. Joj, uživam v tem usem.. Pomerjanje oblekc, načrtovanje, plesne.. Huh, I'm a damn girl=) Hočem bit resničn unikat ane..
Drugače pa se ju3 začne sezona na moji dragi Rogli... Zahvaljujoč dejstvu,da imamo gor vikend, je res to moj drugi dom... In letos bom še posebi velik gor če bom učila. Valda zravn ne smem pozabit dodat, da sm totalka u pufu (niam za kaficu), ker menjujem celo opremo za bord... Mah, sej bo.
Dans bom ostala doma. =)
Menijo, da nimam obstanka doma. Kako le, če pa bi mogla bit zdle na Žanovem vikendu na Rogli pa feštat, zju3 pa direktiva na smučišče, al pa s Siss, Ančko pa Inge žurat na bowlingu??
Al pa vsaj it na koncert od Inspiritu =)
Pa ne. Dans pa bom zapečkarica, za spremembo. Privoščila si bom doooolg tuš, da sperem vadbo s sebe, pa spila čajček, in se ulegla k atiju in mami ob kamin k gledata Kmetijo =) . No ok. Komu lažem? Ker sm jst useen jst, bom samo za kakšno urico ušla na tradicionalni sprehod z Urbanom, ki ga imamo vsako leto ko prvič zapade sneg. Pohod po hribih ob robu Vojnika. =)
No, pol pa le spat.
Ker sm jst jst ;)
Lp,
Snežinka

1 komentarji:

manca pravi ...

enkrat se mormo dobit pa it na čajček, zimski sprehod... al pa se kepat :D
rtm*