sobota, 04. april 2009

Tisti dnevi...

Ja, to so tisti dnevi, ko se mi po šolsko ne da prav nič. Pa pride še bolj kot ponavadi v ospredje šport.

V četrtek sva bila z Borom zvečer na bazenu kar dve uri skupaj (moj sošolec, a.k.a. vaterpolist in tako zvani moj novi osebni trener plavanja =)). In ja, za prvič sva se kar dobro "gnala", mislim, da sem nekako dosegla normo, ampak še vseeno bo treba delat na tehniki pa skoku. Ker še vedno plavam goloba. ;)

V petek sem po šoli izpustila pevske, in šibala na 85- letnico strica Tončija, kjer sem bila tudi uradni fotograf. Tam sem se seveda fajn najedla, potem pa hop na aerobiko, saj sem jo pozabila odpovedat. Mami pa je zanalašč ni, ker se moram kao tudi sama malo znajti. Najlepša hvala! :D Pa ni bilo take sile... Pravzaprav se je kar prilegla!
Potem pa s puncami na pjačo in tako dalje... Pa se je petek zaključil.


Sobota se je začela že kar zgodaj, ker smo imeli v hiši goste iz Avstrije, ki so prespali pri nas. Ata Stanko je prišel pome, in peljala sem ga na Roglo smučat. :) Nakoncu sva itak bolj srfala kot pa bordala... Pa dobro.
Bila je odlična priložnost da sva bila malo čisto sama. In ponudil mi je svojo novo garsonjero, med mojim študijem v Ljubljani. Bila sem strašno vesela!! :D In to je bilo to...


Sobota se počasi preveša v popoldne, zunaj sonček, jaz pa za matematičnimi knjigami. =(
Potem imam še sesanje, pa s5 učenje, pa inštrukcije, pa s5 učenje... Potlej pa je sobota zvečer!! Vemo kaj to pomeni... ;)
Sicer bi lahko šla s Killingi na koncert nekam blizu Zagreba... But there's too much I HAVE TO do.
Torej, zdej za knjige, zvečer se pa malo razvedrit!! :)
Lp do prihodnjič,
Marica

2 komentarji:

manca pravi ...

marica? :D
ti maš tud matematko? :/
boge smo no... :D
ly.*

Ursha pravi ...

Marica?? Ja zej boš pa rekla da ne veš :D
Seveda... Malo še stisnemo pa bo! ;)